wilson kirwa
Wilson Coffeen kahvipavut kasvavat ja kypsyvät entisillä kotikulmillani Kenian ylängöillä ohuessa ja puhtaassa vuoristoilmastossa. Pientilojen viljelijät poimivat kahvikirsikat käsityönä kahvipuista ja kuljettavat säkit aasin selässä paikalliseen osuuskuntaan.

Osuuskunnissa kahvikirsikat ensin punnitaan ja pestään vedellä. Seuraavaksi kahvikirsikoista kuoritaan kahvin sydän eli kahvipapu esiin. Kuorintavaiheen jälkeen vesi kuljettaa pavut painon mukaan oikeisiin lajitteluastioihin, josta papujen matka jatkuu paahtavan auringon alle kuivattavaksi. Kuivausprosessin jälkeen pavut pakataan säkkeihin ja suoraan kontteihin määränpäänä moderni paahtimo.

Meille on erittäin tärkeää, että tiedämme tarkasti kahvimme alkuperän ja pystymme varmistamaan kahvin korkean laadun ja takaamaan tuoreuden. Toiminnallamme kahvinviljelijät saavat paremman hinnan viljelemistään kahvipavuista, pystyvät luomaan perheilleen paremman tulevaisuuden, uskon huomiseen sekä paremmat viljely- ja elinolosuhteet.  Näin viljelijät pystyvät maksamaan lastensa koulunkäynnin sekä viljelemään jatkossakin maailman parhaita kahvipapuja. Juomalla Wilson Coffeeta mahdollistat osaltasi viljelijäperheiden lapsille paremmat koulutusmahdollisuudet.

puskakuva